Класичен педикир со гел лак - 350 ден. / Класичен маникир со гел лак - 290 ден. / Депилација на цели нозе со ладен восок - 250 ден. во салонот за депилација „ECE

Класичен педикир со отсртанување на грубата кожа од стапалата + блага масажа + лакирање со гел лак - 50%
Салон за депилација „ECE“ - ТЦ Бисер
Класичен педикир со отсртанување на грубата кожа од стапалата + б...
Уште 13 дена и 20 ч.
 2 Купувачи
Класичен маникир со гел лак  - 52%
Салон за депилација „ECE“ - ТЦ Бисер
Класичен маникир со гел лак 
Уште 13 дена и 20 ч.
 3 Купувачи
Депилација на цели нозе со ладен восок за една употреба - 50%
Салон за депилација „ECE“ - ТЦ Бисер
Депилација на цели нозе со ладен восок за една употреба
Уште 13 дена и 20 ч.
 2 Купувачи