Кератински третман + фенирање - 390 ден. / Третман на коса со кавијар + фенирање - 190 ден. / 10 антицелулитни мадеро масажи - 3000 ден. / Физикална масажа на грб - 800 ден. и уште многу други понуди во фризерски салон „Mona City Fashion