Изгледајте совршено во секоја прилика! Јапонска метода за исцтување на веги, надградба на свилени трепки и професионална шминка со цени почнувајќи од 600 ден. во салонот за убавина "Beauty Port"

Професионална шминка со козметика од брендот 'Kryolan' во студио за убавина 'Beauty Port' - 40%
Салон за убавина „Beauty Port“ - Аеродром
Професионална шминка со козметика од брендот "Kryolan" во студио ...
Уште 11 ч. 31 мин.
 
Надградба на свилени трепки - 33%
Салон за убавина „Beauty Port“ - Аеродром
Надградба на свилени трепки
Уште 11 ч. 31 мин.
 
Jапонско исцртување на вашите веѓи - 40%
Студио за убавина - Beauty Port
Jапонско исцртување на вашите веѓи
Уште 11 ч. 31 мин.