Дијамантска микродермоабразија на лице - 1190 ден. / Трајна ласерска епилација на регија по избор - 990 ден. во дерматолошката ординација „Дерма Плус

Цел пакет третмани (јонизација, механичко чистење, дијамантска микродермоабразија, хемиски пилинг, маска и крема)
Дерматoлошка орд. „Дерма Плус“-во зградата до Бисер
Цел пакет третмани (јонизација, механичко чистење, дијамантска ми...
Уште 4 дена и 19 ч.
 20 Купувачи
Tрајна ласерска епилација на регија надусници, бикини или пазуви - 34%
Дерматoлошка орд. „Дерма Плус“-во зградата до Бисер
Tрајна ласерска епилација на регија надусници, бикини или пазуви
Уште 4 дена и 19 ч.
 5 Купувачи