Депилација на нозе со препони - 190 ден. / Депилација на интима, раце и надусници - 170 ден. / Парцијална масажа + вежби за дренажа - 290 ден. / Лежечки солариум - 200 ден. во салон за убавина „Lotos EM

Депилација на нозе со препони - 53%
Салон за убавина „Lotos EM“ - нас. Центар
Депилација на нозе со препони
Уште 6 дена и 18 ч.
 
Депилација на интима, раце и надусници - 51%
Салон за убавина „Lotos EM“ - нас. Центар
Депилација на интима, раце и надусници
Уште 6 дена и 18 ч.
 
Парцијална масажа + вежби за дренажа - 52%
Салон за убавина „Lotos EM“ - нас. Центар
Парцијална масажа + вежби за дренажа
Уште 6 дена и 18 ч.
 1 Купувач