Депилација на цели нозе и препони, класичен педикир и маникир, третмани за слабеење со термо ќебе и третмани за разубавување и потхранување на Вашата кожа во Салон за убавина „Vita Lux

Депилација на цели нозе и препони - 50%
Салон за убавина „Vita Lux“ - позади Капитол
Депилација на цели нозе и препони
Уште 1 ден и 10 ч.
 5 Купувачи
Комплетен класичен третман на лице за потхранување и регенерирање на кожата со козметика од светскиот бренд (ESENSA MEDITERANA) - 53%
Салон за убавина „Vita Lux“ - позади Капитол
Комплетен класичен третман на лице за потхранување и регенерирање...
Уште 1 ден и 10 ч.
 
 5 третмани за слабеење со термо ќебе - 60%
Салон за убавина „Vita Lux“ - позади Капитол
 5 третмани за слабеење со термо ќебе
Уште 1 ден и 10 ч.
 
Класичен педикир со парафин - 50%
Салон за убавина „Vita Lux“ - позади Капитол
Класичен педикир со парафин
Уште 1 ден и 10 ч.
 12 Купувачи
Класичен маникир - 76%
Салон за убавина „Vita Lux“ - позади Капитол
Класичен маникир
Уште 1 ден и 10 ч.
 1 Купувач