Козметика | Депилација, масажи, гел на раце и нозе, фарбање, фенирање, шишање и третмани за коса! Се што ви е потребно за совршен изглед во фризерски салон „Mona City Fashion“ | kupinapopust.mk

Депилација, масажи, гел на раце и нозе, фарбање, фенирање, шишање и третмани за коса! Се што ви е потребно за совршен изглед во фризерски салон „Mona City Fashion

Масажа на лице, врат и деколте - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Масажа на лице, врат и деколте
Уште 17 ч. 32 мин.
 1 Купувач
 • 190 ден.
 • 380 ден.
Aнтицелулитна масажа во времетраење од 30 мин. - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Aнтицелулитна масажа во времетраење од 30 мин.
Уште 17 ч. 32 мин.
 5 Купувачи
 • 190 ден.
 • 380 ден.
Рефлексологија на стапала - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Рефлексологија на стапала
Уште 17 ч. 32 мин.
 2 Купувачи
 • 150 ден.
 • 300 ден.
Релакс масажа на цело тело во времетраење од 30 мин.  - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Релакс масажа на цело тело во времетраење од 30 мин. 
Уште 17 ч. 32 мин.
 
 • 250 ден.
 • 500 ден.
Mедицинска масажа на грб во времетраење од 20 мин. - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Mедицинска масажа на грб во времетраење од 20 мин.
Уште 17 ч. 32 мин.
 2 Купувачи
 • 170 ден.
 • 340 ден.
Депилација на мажи со топол восок на гради и стомак или грб - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Депилација на мажи со топол восок на гради и стомак или грб
Уште 17 ч. 32 мин.
 
 • 250 ден.
 • 500 ден.
Депилација на нозе, раце и интима - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Депилација на нозе, раце и интима
Уште 17 ч. 32 мин.
 
 • 390 ден.
 • 780 ден.
Надградба на наливни (гелни нокти) или надградба со типсови - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Надградба на наливни (гелни нокти) или надградба со типсови
Уште 17 ч. 32 мин.
 
 • 490 ден.
 • 980 ден.
Гел на раце на природни нокти во боја по Ваш избор - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Гел на раце на природни нокти во боја по Ваш избор
Уште 17 ч. 32 мин.
 
 • 300 ден.
 • 600 ден.
Класичен маникир - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Класичен маникир
Уште 17 ч. 32 мин.
 
 • 190 ден.
 • 380 ден.
Гел лак на нозе - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Гел лак на нозе
Уште 17 ч. 32 мин.
 1 Купувач
 • 190 ден.
 • 380 ден.
Фарбање на корен + колаген третман (шампон и маска) - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Фарбање на корен + колаген третман (шампон и маска)
Уште 17 ч. 32 мин.
 1 Купувач
 • 450 ден.
 • 900 ден.
Фарбање на цела коса + колаген третман (шампон и маска) - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Фарбање на цела коса + колаген третман (шампон и маска)
Уште 17 ч. 32 мин.
 
 • 590 ден.
 • 1180 ден.
Фарбање со Ваша фарба + фенирање - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Фарбање со Ваша фарба + фенирање
Уште 17 ч. 32 мин.
 2 Купувачи
 • 190 ден.
 • 380 ден.
Фенирање + третман со арганово масло - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Фенирање + третман со арганово масло
Уште 17 ч. 32 мин.
 1 Купувач
 • 149 ден.
 • 298 ден.
Шишање + маска од арган - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Шишање + маска од арган
Уште 17 ч. 32 мин.
 1 Купувач
 • 190 ден.
 • 380 ден.
Фенирање - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Фенирање
Уште 17 ч. 32 мин.
 
 • 99 ден.
 • 198 ден.