Антистрес релакс масажа + пилинг на цело тело - 990 ден. /  Масажа на лице со хидратанта крема - 490 ден. / Фарбање со Revlon Proffesional - 490 ден. / Антицелулитна мадеро масажа - 490 ден. / 40 ефективни третмани за слабеење - 2500 ден. во салонот за убавина Тренд АС"

Aнтистрес релакс масажа + пилинг на цело тело - 51%
Салон за убавина „ТРЕНД АС“- К. Вода kај Рампа
Aнтистрес релакс масажа + пилинг на цело тело
Уште 7 дена и 2 ч.
 
Mасажа на лице со хидратантна крема во времетраење од 45 мин. - 51%
Салон за убавина „ТРЕНД АС“- К. Вода kај Рампа
Mасажа на лице со хидратантна крема во времетраење од 45 мин.
Уште 7 дена и 2 ч.
 
Фарбање со фарба Revlon Proffesional + фенирање +  миење со масажа на скалп и третман за сува и оштетена коса - 45%
Салон за убавина „ТРЕНД АС“- К. Вода kај Рампа
Фарбање со фарба Revlon Proffesional + фенирање +  миење со масаж...
Уште 7 дена и 2 ч.
 2 Купувачи
Депилација со топол восок на раце и нозе + гратис депилација на надусници - 64%
Салон за убавина „ТРЕНД АС“- К. Вода kај Рампа
Депилација со топол восок на раце и нозе + гратис депилација на н...
Уште 7 дена и 2 ч.
 1 Купувач
Aнтицелулитна мадеро масажа  - 51%
Салон за убавина „ТРЕНД АС“- К. Вода kај Рампа
Aнтицелулитна мадеро масажа 
Уште 7 дена и 2 ч.
 
40 третмани за слабеење 10 кавитации, 10 тунел сауни, 10 стимулации и 10 термо врапинг - 92%
Салон за убавина „ТРЕНД АС“- К. Вода kај Рампа
40 третмани за слабеење 10 кавитации, 10 тунел сауни, 10 стимулац...
Уште 7 дена и 2 ч.
 4 Купувачи
 40 ефективни третмани за слабеење (10 кавитаци, 10 стимулации, 10 тунел сауни и 10 врапинг) - 88%
Салон за убавина „ТРЕНД АС“- К. Вода kај Рампа
 40 ефективни третмани за слабеење (10 кавитаци, 10 стимулации, 1...
Уште 7 дена и 2 ч.