Антистрес масажа на цело тело - 660 ден. / Пакет од 5 третмани за лице со дермаролер - од 6650 ден. / Масажа на тело со масло од 24 каратно злато - 990 ден. / Масажа на лице со масло од 24 каратно злато - 590 ден. и уште многу други понуди во Салон за убавина Наташа „Angels“

Aнтистрес масажа на цело тело со масло од лаванда во времетраење од 45 мин. - 55%
Салон за убавина Наташа „Angels“
Aнтистрес масажа на цело тело со масло од лаванда во времетраење ...
Уште 18 ч. 8 мин.
 
Третман за лице по избор со масажа по сончање - 68%
Салон за убавина Наташа „Angels“
Третман за лице по избор со масажа по сончање
Уште 18 ч. 8 мин.
 
Третман на тело по избор со масажа по сончање - 55%
Салон за убавина Наташа „Angels“
Третман на тело по избор со масажа по сончање
Уште 18 ч. 8 мин.
 
Масажа на тело со масло од 24 каратно злато - 45%
Салон за убавина Наташа „Angels“
Масажа на тело со масло од 24 каратно злато
Уште 18 ч. 8 мин.
 
Масажа на лице со масло од 24 каратно злато - 41%
Салон за убавина Наташа „Angels“
Масажа на лице со масло од 24 каратно злато
Уште 18 ч. 8 мин.
 
Една антицелулитна масажа - 47%
Салон за убавина Наташа „Angels“
Една антицелулитна масажа
Уште 18 ч. 8 мин.
 
Пакет од 10 антицелулитни масажи - 40%
Салон за убавина Наташа „Angels“
Пакет од 10 антицелулитни масажи
Уште 18 ч. 8 мин.
 
Класичен маникир со гел лак - 36%
Салон за убавина Наташа „Angels“
Класичен маникир со гел лак
Уште 18 ч. 8 мин.