6 третмани кавитација - 990 ден. / Тандем релакс масажа - 750 ден. / Ароматерапија - 180 ден. и уште многу други понуди по супер поволни цени во салонот за убавина „Refresh

Тандем масажа на грб со ароматични масла по избор во времетраење од 30 мин. - 22%
Салон за убавина „Refresh“, Капиштец
Тандем масажа на грб со ароматични масла по избор во времетраење ...
Уште 5 дена и 11 ч.
 5 Купувачи
со органско кокосово масло во времетраење од 20 мин. - 65%
Салон за убавина „Refresh“, Капиштец
со органско кокосово масло во времетраење од 20 мин.
Уште 5 дена и 11 ч.
 1 Купувач