40 мин. третман на лице - ексфолиација - 300 ден. / Класичен педикир со парафин - 390 ден. / Депилација на цели раце и нозе - 350 ден. / 20 мин. антицелулитна масажа - 150 ден. / 30 мин. парцијална масажа на грб и врат - 190 ден. и уште многу други понуди во козметичкото студио „Виенска убавина

40 мин. зимски третман на лице - ексфолиација со овошни киселини
Козметичко студио „Виенска убавина“ - Капиштец
40 мин. зимски третман на лице - ексфолиација со овошни киселини
Уште 2 дена и 10 ч.
 10 Купувачи
Класичен педикир + лакирање со обичен лак + парафин 
Козметичко студио „Виенска убавина“ - Капиштец
Класичен педикир + лакирање со обичен лак + парафин 
Уште 2 дена и 10 ч.
 7 Купувачи
Депилација на цело тело + обликување на веѓи
Козметичко студио „Виенска убавина“ - Капиштец
Депилација на цело тело + обликување на веѓи
Уште 2 дена и 10 ч.
 8 Купувачи
20 мин. антицелулитна масажа
Козметичко студио „Виенска убавина“ - Капиштец
20 мин. антицелулитна масажа
Уште 2 дена и 10 ч.
 6 Купувачи
60 мин. релакс масажа на цело тело
Козметичко студио „Виенска убавина“ - Капиштец
60 мин. релакс масажа на цело тело
Уште 2 дена и 10 ч.
 21 Купувачи
30 мин. парцијална масажа на грб и врат
Козметичко студио „Виенска убавина“ - Капиштец
30 мин. парцијална масажа на грб и врат
Уште 2 дена и 10 ч.
 14 Купувачи
Класичен маникир + лакирање со обичен лак + парафин
Козметичко студио „Виенска убавина“ - Капиштец
Класичен маникир + лакирање со обичен лак + парафин
Уште 2 дена и 10 ч.
 2 Купувачи
Депилација на цели раце + цели нозе со топол восок 
Козметичко студио „Виенска убавина“ - Капиштец
Депилација на цели раце + цели нозе со топол восок 
Уште 2 дена и 10 ч.
 6 Купувачи