Дозвелете IKEA да завладее во Вашиот дом! Мебел и секаков вид на декорации за Вашиот дом, канцеларија или градина, практични и добро дизајнирани од светски познатиот бренд

Столица - клацкалка PELLO
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Столица - клацкалка PELLO
Уште 2 дена и 2 ч.
 17 Купувачи
Фотеља во окер или тиркизна боја - модел STRANDMON
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Фотеља во окер или тиркизна боја - модел STRANDMON
Уште 2 дена и 2 ч.
 1 Купувач
Лампа во вид на цвет - модел SMILA BLOMMA
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Лампа во вид на цвет - модел SMILA BLOMMA
Уште 2 дена и 2 ч.
 1 Купувач
Завеса - модел SCHOTTIS 
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Завеса - модел SCHOTTIS 
Уште 2 дена и 2 ч.
 2 Купувачи
Полица - модел OMAR
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Полица - модел OMAR
Уште 2 дена и 2 ч.
 1 Купувач
Mодерни помошни масички - модел LACK 
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Mодерни помошни масички - модел LACK 
Уште 2 дена и 2 ч.
 15 Купувачи
Абажур - модел SOLLEFTEA
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Абажур - модел SOLLEFTEA
Уште 2 дена и 2 ч.
 1 Купувач
Aбажур во бела боја - модел REGOLIT
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Aбажур во бела боја - модел REGOLIT
Уште 2 дена и 2 ч.
 4 Купувачи
Колачиња со марципан и чоколадо - модел SOTSAK
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Колачиња со марципан и чоколадо - модел SOTSAK
Уште 2 дена и 2 ч.
 4 Купувачи
Oвесни колачиња со кокос - модел SOTSAK
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Oвесни колачиња со кокос - модел SOTSAK
Уште 2 дена и 2 ч.
 2 Купувачи
100% Арабика кафе - модел PATAR 
Kupinapopust.mk - нас.Центар
100% Арабика кафе - модел PATAR 
Уште 2 дена и 2 ч.
 2 Купувачи
Мала крпа во темно сина боја за во бања - модел FRÄJEN 
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Мала крпа во темно сина боја за во бања - модел FRÄJEN 
Уште 2 дена и 2 ч.
 3 Купувачи
Мала крпа за во бања во бела боја - модел FRÄJEN
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Мала крпа за во бања во бела боја - модел FRÄJEN
Уште 2 дена и 2 ч.
 3 Купувачи
Чинија во сина боја - модел FÄRGRIK
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Чинија во сина боја - модел FÄRGRIK
Уште 2 дена и 2 ч.
 2 Купувачи
Голема крпа во бела боја за во бања - модел FRÄJEN 
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Голема крпа во бела боја за во бања - модел FRÄJEN 
Уште 2 дена и 2 ч.
 2 Купувачи
Kрпа за во бања во розева боја - модел VAGSJON
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Kрпа за во бања во розева боја - модел VAGSJON
Уште 2 дена и 2 ч.
 1 Купувач
Голема крпа за во бања - модел FRÄJEN
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Голема крпа за во бања - модел FRÄJEN
Уште 2 дена и 2 ч.
 2 Купувачи
Мал килим за во бања во темно сина боја - модел TOFTBO
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Мал килим за во бања во темно сина боја - модел TOFTBO
Уште 2 дена и 2 ч.
 1 Купувач
 Помошна масичка во темно кафена боја - модел LACK
Kupinapopust.mk - нас.Центар
 Помошна масичка во темно кафена боја - модел LACK
Уште 2 дена и 2 ч.
 1 Купувач
Четка за во тоалет - модел ENUDDEN 
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Четка за во тоалет - модел ENUDDEN 
Уште 2 дена и 2 ч.
 3 Купувачи
Нелизгачка подлога - модел STOPP
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Нелизгачка подлога - модел STOPP
Уште 2 дена и 2 ч.
 2 Купувачи
Килим - модел KARBAK
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Килим - модел KARBAK
Уште 2 дена и 2 ч.
 1 Купувач
Полица во бела боја - модел BESTA
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Полица во бела боја - модел BESTA
Уште 2 дена и 2 ч.
 2 Купувачи
Тв комода во бела боја - модел BESTA
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Тв комода во бела боја - модел BESTA
Уште 2 дена и 2 ч.
 1 Купувач
Фиокар во црна боја - модел OPPLAND
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Фиокар во црна боја - модел OPPLAND
Уште 2 дена и 2 ч.
 
Полица со три рафтови - модел BILLY
Kupinapopust.mk - нас.Центар
Полица со три рафтови - модел BILLY
Уште 2 дена и 2 ч.
 2 Купувачи
 Полица за книги во бела боја - модел BILLY
Kupinapopust.mk - нас.Центар
 Полица за книги во бела боја - модел BILLY
Уште 2 дена и 2 ч.
 4 Купувачи