Вратете ја Вашата самодоверба! Брзо видливи резултати и помлад изглед! Природни препарати за слабеење до 15 kg, избелувач на заби и четка за исправување на коса со цени почнувајќи од 390 ден. во Медобил

Пакет производи: Четка за исправување на коса Straight Artifact + маска за коса Фоли Стронг 
Производи за слабеење - Медобил
Пакет производи: Четка за исправување на коса Straight Artifact +...
Уште 21 ч. 33 мин.
 1 Купувач
Препарат за слабеење Медобил Голд
Производи за слабеење - Медобил
Препарат за слабеење Медобил Голд
Уште 21 ч. 33 мин.
 
Природен препарат за слабеење Медобил Слимс 
Производи за слабеење - Медобил
Природен препарат за слабеење Медобил Слимс 
Уште 21 ч. 33 мин.
 1/100 Купувач
Neckline Slimmer
Производи за слабеење - Медобил
Neckline Slimmer
Уште 21 ч. 33 мин.
 2/50 Купувачи
Прибор за избелување на заби 
Производи за слабеење - Медобил
Прибор за избелување на заби 
Уште 21 ч. 33 мин.
 1/25 Купувач
Четка за исправување на коса Straight Artifact 
Производи за слабеење - Медобил
Четка за исправување на коса Straight Artifact 
Уште 21 ч. 33 мин.