Уживајте во прекрасните специјалитети од Малешевијата! Јадења по избор со цени почнувајќи од 69 денари (Малешевски појадок, Малешевска даска, Малешевска салата, Малешевска плескавица или Бабина торта) во новоотворениот ресторан "Малеш"

Бабина торта - 31%
Ресторан Малеш - Нас. Центар
Бабина торта
Уште 5 дена и 10 ч.
 2 Купувачи
Малешевска плескавица + гарнир - 43%
Ресторан Малеш - Нас. Центар
Малешевска плескавица + гарнир
Уште 5 дена и 10 ч.
 
Малешевска даска + 20% на 0.5 кригла пиво - 7%
Ресторан Малеш - Нас. Центар
Малешевска даска + 20% на 0.5 кригла пиво
Уште 5 дена и 10 ч.
 
Малешевска салата со потпечено биено овчо малешевско сирење - 27%
Ресторан Малеш - Нас. Центар
Малешевска салата со потпечено биено овчо малешевско сирење
Уште 5 дена и 10 ч.
 9 Купувачи
Богат Малешевски појадок - 27%
Ресторан Малеш - Нас. Центар
Богат Малешевски појадок
Уште 5 дена и 10 ч.
 4 Купувачи