Секој ден автобуски превоз Скопје - Охрид - Скопје - 500 ден / Еднодневно уживање на плажите во Шенѓин - Албанија - 900 ден. / Дводневна тура во Црна Гора - Посета на Будва и Острог - 1600 ден

7 ноќевања за 1 лице на база полн пансион во Lux Vila „Sonce“ во периодот од 01.06 - 20.06.2021 год. и од 15.09 - 30.09.2021 год.
Апартмани и ресторан „Konoba Akustik“ - Сутоморе
7 ноќевања за 1 лице на база полн пансион во Lux Vila „Sonce“ во ...
Уште 4 дена
 
7 ноќевања за 1 лице на база полн пансион во Lux vila  „Sonce “ во периодот од 15.07.2021 - 31.08.2021 година 
Апартмани и ресторан „Konoba Akustik“ - Сутоморе
7 ноќевања за 1 лице на база полн пансион во Lux vila  „Sonce “ в...
Уште 4 дена