Антицелулитна масажа - 250 ден / Третман Масажа на лице - 350 ден / Детокс Спа - 300 ден / Електростимулации - 300 ден, попусти до 50% во „STUDIO ROYAL“

64% попуст или 900 ден. за Gold третман 24к во 'STUDIO ROYAL' - 64%
Салон за убавина „Studio Royal“
64% попуст или 900 ден. за Gold третман 24к во "STUDIO ROYAL"
Уште 4 дена
 
43% или 850 ден. за Brow Lamination од 'STUDIO ROYAL' - 43%
Салон за убавина „Studio Royal“
43% или 850 ден. за Brow Lamination од "STUDIO ROYAL"
Уште 4 дена
 
43% попуст или 400 ден. за Мадеро терапија во 'STUDIO ROYAL' - 43%
Салон за убавина „Studio Royal“
43% попуст или 400 ден. за Мадеро терапија во "STUDIO ROYAL"
Уште 4 дена
 
40% попуст или 300 ден. за Електростимулации во 'STUDIO ROYAL' - 40%
Салон за убавина „Studio Royal“
40% попуст или 300 ден. за Електростимулации во "STUDIO ROYAL"
Уште 4 дена
 
42% попуст или 750 ден. за третман Вакум слим 48 во 'STUDIO ROYAL' - 42%
Салон за убавина „Studio Royal“
42% попуст или 750 ден. за третман Вакум слим 48 во "STUDIO ROYAL...
Уште 4 дена
 
44% попуст или 450 ден. за третман - Body Wraping во 'STUDIO ROYAL' - 44%
Салон за убавина „Studio Royal“
44% попуст или 450 ден. за третман - Body Wraping во "STUDIO ROYA...
Уште 4 дена
 
Пакет од 10 третмани со Глина на стомак во 'STUDIO ROYAL' - 30%
Салон за убавина „Studio Royal“
Пакет од 10 третмани со Глина на стомак во "STUDIO ROYAL"
Уште 4 дена
 
Пакет од 10 Електростимулации во 'STUDIO ROYAL' - 30%
Салон за убавина „Studio Royal“
Пакет од 10 Електростимулации во "STUDIO ROYAL"
Уште 4 дена
 
50% попуст или 300 ден. за Детокс Спа третман во 'STUDIO ROYAL' - 50%
Салон за убавина „Studio Royal“
50% попуст или 300 ден. за Детокс Спа третман во "STUDIO ROYAL"
Уште 4 дена
 
Пакет од 10 третмани со Глина на стомак во 'STUDIO ROYAL' - 50%
Салон за убавина „Studio Royal“
Пакет од 10 третмани со Глина на стомак во "STUDIO ROYAL"
Уште 4 дена
 
Пакет од 10 Детокс Спа третмани во 'STUDIO ROYAL' - 50%
Салон за убавина „Studio Royal“
Пакет од 10 Детокс Спа третмани во "STUDIO ROYAL"
Уште 4 дена
 
Пакет од 10 третмани со Електростимулации во 'STUDIO ROYAL' - 50%
Салон за убавина „Studio Royal“
Пакет од 10 третмани со Електростимулации во "STUDIO ROYAL"
Уште 4 дена
 
Пакет од 15 третмани - Body Wraping во 'STUDIO ROYAL' - 50%
Салон за убавина „Studio Royal“
Пакет од 15 третмани - Body Wraping во "STUDIO ROYAL"
Уште 4 дена
 
Пакет од 10 третмани Вакум слим 48 во 'STUDIO ROYAL' - 50%
Салон за убавина „Studio Royal“
Пакет од 10 третмани Вакум слим 48 во "STUDIO ROYAL"
Уште 4 дена
 
Пакет од 10 Детокс Спа третмани во 'STUDIO ROYAL' - 30%
Салон за убавина „Studio Royal“
Пакет од 10 Детокс Спа третмани во "STUDIO ROYAL"
Уште 4 дена