Шишање + фенирање + третман за сува и оштетена коса - 390 ден. / Фарбање на корен + третман морфозис - 990 ден. / Професионална шминка + свечена фризура - 1890 ден. / Кератински третман - 2990 ден. во „Social Hair Salon

Надградба на свилени трепки - 60%
Social Hair Salon - Нас. Центар
Надградба на свилени трепки
Уште 5 дена и 4 ч.
 
Lash Lift (трајно извиткување на трепки) - 43%
Social Hair Salon - Нас. Центар
Lash Lift (трајно извиткување на трепки)
Уште 5 дена и 4 ч.
 1/15 Купувач
Професионална шминка и свечена фризура - 53%
Social Hair Salon - Нас. Центар
Професионална шминка и свечена фризура
Уште 5 дена и 4 ч.
 
Ампула за регенерација, потхранување и обновување на влакното + фенирање - 76%
Social Hair Salon - Нас. Центар
Ампула за регенерација, потхранување и обновување на влакното + ф...
Уште 5 дена и 4 ч.
 2/15 Купувачи
Шишање + фенирање + третман за сува и оштетена коса со чоколадна маска или маска со арганово масло  - 68%
Social Hair Salon - Нас. Центар
Шишање + фенирање + третман за сува и оштетена коса со чоколадна ...
Уште 5 дена и 4 ч.
 6 Купувачи
Гел лак на природни нокти
Social Hair Salon - Нас. Центар
Гел лак на природни нокти
Уште 5 дена и 4 ч.
 4 Купувачи