Шишање + фенирање + третман за сува и оштетена коса - 390 ден. / Третман за коса Celula madre beauty genesis + фенирање - 590 ден. / Power mix со 5 вида на масла - 690 ден. / Кератински третман - 2990 ден. во „Social Hair Salon

Шишање + фенирање + третман за сува и оштетена коса со чоколадна маска или маска со арганово масло - 68%
Social Hair Salon - Нас. Центар
Шишање + фенирање + третман за сува и оштетена коса со чоколадна ...
Уште 2 ч. 59 мин.
 13 Купувачи
Третман за коса cеlula madre beauty genesis + фенирање - 63%
Social Hair Salon - Нас. Центар
Третман за коса cеlula madre beauty genesis + фенирање
Уште 2 ч. 59 мин.
 
Шишање + фенирање + power mix со 5 вида на масла - 54%
Social Hair Salon - Нас. Центар
Шишање + фенирање + power mix со 5 вида на масла
Уште 2 ч. 59 мин.
 1 Купувач
Кератински третман за трајно исправување и нега на Вашата коса со професионалната линија за коса + фенирање - 50%
Social Hair Salon - Нас. Центар
Кератински третман за трајно исправување и нега на Вашата коса со...
Уште 2 ч. 59 мин.
 2 Купувачи