Шишање + маска против првут за мажи - 280 ден. / Ревитализирачки третман на лице - 350 ден. / Третман на лице за мажи - 400 ден. / Нијансирање со техника по Ваш избор - 1450 ден. / Шишање + третман со кератинска маска - 350 ден. во најдоброто „Мое Студио ДАДАР

Освежувачки, ревитализирачки третман за лице со пилинг, маска и масажа - 61%
Мое студио „Дадар“ - Центар
Освежувачки, ревитализирачки третман за лице со пилинг, маска и м...
Уште 19 ч. 24 мин.
 1 Купувач
Третман на лице за мажи за масна или сува кожа + пилинг на лице - 56%
Мое студио „Дадар“ - Центар
Третман на лице за мажи за масна или сува кожа + пилинг на лице
Уште 19 ч. 24 мин.
 1 Купувач
Шишање, миење, маска против првут и фенирање - 49%
Мое студио „Дадар“ - Центар
Шишање, миење, маска против првут и фенирање
Уште 19 ч. 24 мин.
 18 Купувачи
Шишање, третман со кератинска маска за сува и оштетена коса и фенирање  - 59%
Мое студио „Дадар“ - Центар
Шишање, третман со кератинска маска за сува и оштетена коса и фен...
Уште 19 ч. 24 мин.
 28 Купувачи
Шишање, третман со кератинска маска за сува и оштетена коса и фенирање  - 59%
Мое студио „Дадар“ - Центар
Шишање, третман со кератинска маска за сува и оштетена коса и фен...
Уште 19 ч. 24 мин.
 48 Купувачи
Третман на лице за мажи за масна или сува кожа + пилинг на лице - 56%
Мое студио „Дадар“ - Центар
Третман на лице за мажи за масна или сува кожа + пилинг на лице
Уште 19 ч. 24 мин.
 2 Купувачи
Освежувачки, ревитализирачки третман за лице со пилинг, маска и масажа - 61%
Мое студио „Дадар“ - Центар
Освежувачки, ревитализирачки третман за лице со пилинг, маска и м...
Уште 19 ч. 24 мин.
 4 Купувачи
Шишање, миење, маска против првут и фенирање - 49%
Мое студио „Дадар“ - Центар
Шишање, миење, маска против првут и фенирање
Уште 19 ч. 24 мин.
 49 Купувачи