Шишање, шатирање или нијаснсирање, фарбање + третман Sо Pure + фенирање по супер промотивни цени

Фарбање на корен + третман Sо Pure + фенирање  - 68%
Салон за убавина „Hair VIP Studio II“ - Нас. Карпош
Фарбање на корен + третман Sо Pure + фенирање 
Уште 2 дена и 3 ч.
 
Фарбање + третман Sо Pure + фенирање - 45%
Салон за убавина „Hair VIP Studio II“ - Нас. Карпош
Фарбање + третман Sо Pure + фенирање
Уште 2 дена и 3 ч.
 
Шишање + третман Sо Pure + фенирање - 72%
Салон за убавина „Hair VIP Studio II“ - Нас. Карпош
Шишање + третман Sо Pure + фенирање
Уште 2 дена и 3 ч.
 4 Купувачи
Шатирање или нијансирање по Ваш избор - 50%
Салон за убавина „Hair VIP Studio II“ - Нас. Карпош
Шатирање или нијансирање по Ваш избор
Уште 2 дена и 3 ч.