Ревитализирачки третман на лице - 350 ден. / Третман на лице за мажи - 400 ден. / Шишање + третман со кератинска маска - 350 ден. во најдоброто „Мое Студио ДАДАР

Шишање, третман со кератинска маска за сува и оштетена коса и фенирање  - 59%
Мое студио „Дадар“ - Центар
Шишање, третман со кератинска маска за сува и оштетена коса и фен...
Уште 4 дена и 1 ч.
 30 Купувачи
Третман на лице за мажи за масна или сува кожа + пилинг на лице - 56%
Мое студио „Дадар“ - Центар
Третман на лице за мажи за масна или сува кожа + пилинг на лице
Уште 4 дена и 1 ч.
 1 Купувач
Освежувачки, ревитализирачки третман за лице со пилинг, маска и масажа - 61%
Мое студио „Дадар“ - Центар
Освежувачки, ревитализирачки третман за лице со пилинг, маска и м...
Уште 4 дена и 1 ч.
 4 Купувачи