Ревитализирачки третман на лице - 350 ден. / Третман на лице за мажи - 400 ден. / Шишање + третман со кератинска маска - 350 ден. во најдоброто „Мое Студио ДАДАР

Mаникир со гел лак + пилинг + масажа со органско масло или медицински Astonishing SPA педикир со гел лак - 44%
Мое студио „Дадар“ - Центар
Mаникир со гел лак + пилинг + масажа со органско масло или медици...
Уште 3 дена и 20 ч.
 8 Купувачи
Освежувачки, ревитализирачки третман за лице со пилинг, маска и масажа - 61%
Мое студио „Дадар“ - Центар
Освежувачки, ревитализирачки третман за лице со пилинг, маска и м...
Уште 3 дена и 20 ч.
 6 Купувачи
Третман на лице за мажи за масна или сува кожа + пилинг на лице - 56%
Мое студио „Дадар“ - Центар
Третман на лице за мажи за масна или сува кожа + пилинг на лице
Уште 3 дена и 20 ч.
 1 Купувач
Шишање, третман со кератинска маска за сува и оштетена коса и фенирање  - 59%
Мое студио „Дадар“ - Центар
Шишање, третман со кератинска маска за сува и оштетена коса и фен...
Уште 3 дена и 20 ч.
 36 Купувачи