Освежителен третман на коса - 350 ден.Шишање на мажи + третман со арган - 280 ден. / Шишање + третман со арган - 390 ден. во најдоброто „Мое Студио ДАДАР“

Шишање, третман со арган за регенерирање на сува и оштетена коса и фенирање  - 54%
Мое студио „Дадар“ - Центар
Шишање, третман со арган за регенерирање на сува и оштетена коса ...
Уште 7 дена и 3 ч.
 32 Купувачи
Шишање, миење, маска со арган против првут и фенирање - 49%
Мое студио „Дадар“ - Центар
Шишање, миење, маска со арган против првут и фенирање
Уште 7 дена и 3 ч.
 7 Купувачи