Освежителен третман на коса - 350 ден. / LASH Lifting - 690 ден. / Шишање + третман со арган - 390 ден. во најдоброто „Мое Студио ДАДАР“

 LASH Lifting (трајно извиткување на трепки) + боење
Мое студио „Дадар“ - Центар
 LASH Lifting (трајно извиткување на трепки) + боење
Уште 4 дена и 1 ч.
 1 Купувач
Шишање, третман со арган за регенерирање на сува и оштетена коса и фенирање  - 54%
Мое студио „Дадар“ - Центар
Шишање, третман со арган за регенерирање на сува и оштетена коса ...
Уште 4 дена и 1 ч.
 35 Купувачи
Oсвежителен третман на коса со арганов шампон + третман со арганово масло + фенирање - 59%
Мое студио „Дадар“ - Центар
Oсвежителен третман на коса со арганов шампон + третман со аргано...
Уште 4 дена и 1 ч.
 3 Купувачи