Фарбање и фенирање - 750 ден. / Шишање + третман со арган - 390 ден. / Освежителен третман на коса - 350 ден. / Трајна шминка на усни - 3990 ден. во најдоброто „Мое Студио ДАДАР“

Шишање, третман со арган за регенерирање на сува и оштетена коса и фенирање  - 54%
Мое студио „Дадар“ - Центар
Шишање, третман со арган за регенерирање на сува и оштетена коса ...
Уште 2 дена и 16 ч.
 214 Купувачи
Oсвежителен третман на коса со арганов шампон + третман со арганово масло + фенирање - 59%
Мое студио „Дадар“ - Центар
Oсвежителен третман на коса со арганов шампон + третман со аргано...
Уште 2 дена и 16 ч.
 2 Купувачи
Трајна шминка на усни  - 60%
Мое студио „Дадар“ - Центар
Трајна шминка на усни 
Уште 2 дена и 16 ч.
 
Фарбање на корен + фенирање - 42%
Мое студио „Дадар“ - Центар
Фарбање на корен + фенирање
Уште 2 дена и 16 ч.
 8 Купувачи