Фризерски услуги по супер промотивни цени - Фенирање, шишање, фарбање, нијансирање, шатирање, исправање на вашата коса и уште многу други услуги за ваша сјајна и здрава коса!

Миење + маска за сува коса + фенирање 
Салон за убавина „The Beauty Room“ - Нас. Аеродром
Миење + маска за сува коса + фенирање 
Уште 2 дена и 3 ч.
 17 Купувачи
Шишање + фенирање + третман за сува и оштетена коса со чоколадна маска или маска со арганово масло - 68%
Social Hair Salon - Нас. Центар
Шишање + фенирање + третман за сува и оштетена коса со чоколадна ...
Уште 1 ден и 11 ч.
 5 Купувачи
Шишање, третман со кератинска маска за сува и оштетена коса и фенирање - 59%
Мое студио „Дадар“ - Центар
Шишање, третман со кератинска маска за сува и оштетена коса и фен...
Уште 1 ден и 11 ч.
 54 Купувачи
Третман за коса cеlula madre beauty genesis + фенирање - 63%
Social Hair Salon - Нас. Центар
Третман за коса cеlula madre beauty genesis + фенирање
Уште 1 ден и 11 ч.
 
Шишање + фенирање + power mix со 5 вида на масла - 54%
Social Hair Salon - Нас. Центар
Шишање + фенирање + power mix со 5 вида на масла
Уште 1 ден и 11 ч.
 1 Купувач
Фарбање со Ваша боја + фенирање - 52%
Салон за убавина “Сандра Ексклузив“ - нас. Центар и Аеродром
Фарбање со Ваша боја + фенирање
Уште 2 дена и 3 ч.
 4 Купувачи
Миење + шишање + фенирање - 37%
Салон за убавина “Сандра Ексклузив“ - нас. Центар и Аеродром
Миење + шишање + фенирање
Уште 2 дена и 3 ч.
 7 Купувачи
Шатирање во 2 нијанси или омбре + маска и фенирање - 60%
Салон за убавина “Сандра Ексклузив“ - нас. Центар и Аеродром
Шатирање во 2 нијанси или омбре + маска и фенирање
Уште 2 дена и 3 ч.
 11 Купувачи
Миење и шишање  - 40%
Салон за убавина “Сандра Ексклузив“ - нас. Центар и Аеродром
Миење и шишање 
Уште 2 дена и 3 ч.
 43 Купувачи
Миење, фенирање и маска - 40%
Салон за убавина “Сандра Ексклузив“ - нас. Центар и Аеродром
Миење, фенирање и маска
Уште 2 дена и 3 ч.
 11 Купувачи
Ботокс + фен или ботокс + шишање + фен со Botu-Cure Special Care - 80%
Фризерско студио „Перфект“ - Капиштец
Ботокс + фен или ботокс + шишање + фен со Botu-Cure Special Care
Уште 1 ден и 11 ч.
 14 Купувачи
Органски пилинг за чистење на масен скалп - 60%
Фризерско студио „Перфект“ - Капиштец
Органски пилинг за чистење на масен скалп
Уште 1 ден и 11 ч.
 1 Купувач
Третман No Orange Gigs (за фарбана коса со темни тонови) - 60%
Фризерско студио „Перфект“ - Капиштец
Третман No Orange Gigs (за фарбана коса со темни тонови)
Уште 1 ден и 11 ч.
 
Силвер третман на коса (за плави и светли тонови) - 60%
Фризерско студио „Перфект“ - Капиштец
Силвер третман на коса (за плави и светли тонови)
Уште 1 ден и 11 ч.
 2 Купувачи
Нијансирање со техника по Ваш избор +  INSIGHT третман + фен - 54%
Фризерско студио „Перфект“ - Капиштец
Нијансирање со техника по Ваш избор +  INSIGHT третман + фен
Уште 1 ден и 11 ч.
 9 Купувачи
Шатирање на цела коса + шишање + фенирање + ампула за регенерација и освежување на влакното - 43%
Студио „Комплетна“
Шатирање на цела коса + шишање + фенирање + ампула за регенерациј...
Уште 1 ден и 11 ч.
 4 Купувачи
Фарбање со Ваша боја + маска и обликување  - 40%
Фризерски Салон ,„Геле“ - Ново Лисиче
Фарбање со Ваша боја + маска и обликување 
Уште 2 дена и 3 ч.
 1 Купувач
 Шишање, миење и маска за коса  - 50%
Студио за убавина „Габи“ - Кисела Вода
 Шишање, миење и маска за коса 
Уште 2 дена и 3 ч.
 8 Купувачи
Миење, маска за коса и фенирање  - 61%
Студио за убавина „Габи“ - Кисела Вода
Миење, маска за коса и фенирање 
Уште 2 дена и 3 ч.
 25 Купувачи
Шишање, миење, фенирање и третман за ревитализација со 8 ефекти на Вашата коса - 56%
Салон за убавина „Mirror“, позади Универзална сала
Шишање, миење, фенирање и третман за ревитализација со 8 ефекти н...
Уште 1 ден и 11 ч.
 6 Купувачи
Третман на коса со маска од арганово масло + миење со масажа на скалп + ГРАТИС фенирање - 52%
Салон за убавина „Mirror“, позади Универзална сала
Третман на коса со маска од арганово масло + миење со масажа на с...
Уште 1 ден и 11 ч.
 6 Купувачи