Фенирање, фарбање, шишање, маникир и педикир и уште многу други понуди со цени почнувајќи од 99 ден. во салонот за убавина ,,Mona City Fashion"

Фенирање - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Фенирање
Уште 5 дена и 13 ч.
 26 Купувачи
 Шишање + маска од арган - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
 Шишање + маска од арган
Уште 5 дена и 13 ч.
 7 Купувачи
Фенирање + третман со арганово масло - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Фенирање + третман со арганово масло
Уште 5 дена и 13 ч.
 1 Купувач
Фарбање со Ваша фарба + фенирање - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Фарбање со Ваша фарба + фенирање
Уште 5 дена и 13 ч.
 5 Купувачи
Фарбање на цела коса + колаген третман (шампон и маска) - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Фарбање на цела коса + колаген третман (шампон и маска)
Уште 5 дена и 13 ч.
 
Фарбање на корен + колаген третман (шампон и маска) - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Фарбање на корен + колаген третман (шампон и маска)
Уште 5 дена и 13 ч.
 
Класичен маникир - 37%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Класичен маникир
Уште 5 дена и 13 ч.
 
Гел на раце на природни нокти - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Гел на раце на природни нокти
Уште 5 дена и 13 ч.
 1 Купувач
Надградба на наливни (гелни нокти) или надградба со типсови - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Надградба на наливни (гелни нокти) или надградба со типсови
Уште 5 дена и 13 ч.
 2 Купувачи
Депилација на нозе, раце и интима - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Депилација на нозе, раце и интима
Уште 5 дена и 13 ч.
 3 Купувачи
Депилација на мажи со топол восок на гради и стомак или грб - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Депилација на мажи со топол восок на гради и стомак или грб
Уште 5 дена и 13 ч.
 
Mедицинска масажа на грб во времетраење од 20 мин. - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Mедицинска масажа на грб во времетраење од 20 мин.
Уште 5 дена и 13 ч.
 3 Купувачи
Релакс масажа на цело тело во времетраење од 30 мин.  - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Релакс масажа на цело тело во времетраење од 30 мин. 
Уште 5 дена и 13 ч.
 2 Купувачи
Рефлексологија на стапала - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Рефлексологија на стапала
Уште 5 дена и 13 ч.
 
Антицелулитна масажа во времетраење од 30 мин. - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Антицелулитна масажа во времетраење од 30 мин.
Уште 5 дена и 13 ч.
 
Масажа на лице, врат и деколте - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Масажа на лице, врат и деколте
Уште 5 дена и 13 ч.