Фенирање - 99 ден. / Шишање + фенирање - 250 ден. / Фарбање со Ваша фарба - 250 ден. во салонот за убавина ,,Mona City Fashion"

Масажа на лице, врат и деколте - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Масажа на лице, врат и деколте
Уште 1 ч. 48 мин.
 1 Купувач
Рефлексологија на стапала - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Рефлексологија на стапала
Уште 1 ч. 48 мин.
 
Релакс масажа на цело тело во времетраење од 30 мин.  - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Релакс масажа на цело тело во времетраење од 30 мин. 
Уште 1 ч. 48 мин.
 
Mедицинска масажа на грб во времетраење од 20 мин. - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Mедицинска масажа на грб во времетраење од 20 мин.
Уште 1 ч. 48 мин.
 5 Купувачи
Депилација на нозе, раце и интима - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Депилација на нозе, раце и интима
Уште 1 ч. 48 мин.
 1 Купувач
Надградба на наливни (гелни нокти) или надградба со типсови - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Надградба на наливни (гелни нокти) или надградба со типсови
Уште 1 ч. 48 мин.
 
Гел на раце на природни нокти - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Гел на раце на природни нокти
Уште 1 ч. 49 мин.
 
Класичен маникир - 37%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Класичен маникир
Уште 1 ч. 48 мин.
 1 Купувач
Фарбање на цела коса + колаген третман (шампон и маска) - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Фарбање на цела коса + колаген третман (шампон и маска)
Уште 1 ч. 48 мин.
 
Фенирање + третман со арганово масло - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Фенирање + третман со арганово масло
Уште 1 ч. 48 мин.
 
 Шишање + маска од арган - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
 Шишање + маска од арган
Уште 1 ч. 48 мин.
 1 Купувач
Фенирање - 50%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Фенирање
Уште 1 ч. 48 мин.
 11 Купувачи
Шишање + фенирање - 38%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Шишање + фенирање
Уште 1 ч. 48 мин.
 
Фарбање со Ваша фарба - 34%
Фризерски салон „Mona City Fashion“ - позади Соборен Храм
Фарбање со Ваша фарба
Уште 1 ч. 48 мин.