Развивање на 20 фотографии + ГРАТИС бебешки фото албум - 490 ден. / Развивање на 1 фотографија + ГРАТИС рамка во боја по избор - 180 ден. / Развивање на 50 фотографии - 350 ден. / Развивање на 50 фотографии + ГРАТИС фото албум - 290 ден. во Фото студио „Bimbo

Развивање на 20 фотографии со димензија 10 х 15 цм + ГРАТИС бебешки фото албум за 100 фотографии  - 30%
Фото студио „Bimbo“ - Нас. Центар
Развивање на 20 фотографии со димензија 10 х 15 цм + ГРАТИС бебеш...
Уште 1 ден и 20 ч.
 
Развивање на 1 фотографија со димензии 13 х 18 цм + рамка во боја по Ваш избор (бела, црвена или црна) - 18%
Фото студио „Bimbo“ - Нас. Центар
Развивање на 1 фотографија со димензии 13 х 18 цм + рамка во боја...
Уште 1 ден и 20 ч.
 5 Купувачи
Развивање на 50 фотографии со димензии 10х13, 10х15 или 13х18 цм
Фото студио „Bimbo“ - Нас. Центар
Развивање на 50 фотографии со димензии 10х13, 10х15 или 13х18 цм
Уште 1 ден и 20 ч.
 41 Купувачи
Развивање на 30 фотографии со димензии 10 х 15 цм + бесплатен фото албум  - 43%
Фото студио „Bimbo“ - Нас. Центар
Развивање на 30 фотографии со димензии 10 х 15 цм + бесплатен фот...
Уште 1 ден и 20 ч.
 8 Купувачи