Фотографирање на Вашата свадба - 5999 ден. / Развивање на 1, 3, 5 или 10 фотографии - 79 ден. / Професионална фотосесија на детски роденден - 999 ден. / Пакет од 100 фотографии - 690 ден. од фото студио „CITY PLUS“