Фотографирање на Вашата свадба - 5999 ден. / Развивање на 1, 3, 5 или 10 фотографии - 79 ден. / Професионална фотосесија на детски роденден - 999 ден. / Фотографирање на матурска прослава - 1999 ден. од фото студио CITY PLUS

Развивање на 1, 3, 5 или 10 фотографии со димензии по Ваш избор - 47%
Фото студио „CITY PLUS“
Развивање на 1, 3, 5 или 10 фотографии со димензии по Ваш избор
Уште 5 дена и 4 ч.
 1 Купувач
Пакет од 100 фотографии со димензии 10 x 15 цм - 50%
Фото студио „CITY PLUS“
Пакет од 100 фотографии со димензии 10 x 15 цм
Уште 5 дена и 4 ч.
 2 Купувачи