Пакет од 32 третмани за слабеење - 5000 ден. /Фарбање со Revlon Proffesional фарба - 390 ден. / Пакет од 60 третмани за слабеење - 2200 ден. во салон за убавина „Тренд АС

Пакет од 32 третмани за слабеење - 2 мезотерапии, 10 ултразвук, 10 тунел сауни и 10 стимулации - 78%
Салон за убавина „ТРЕНД АС“- К. Вода kај Рампа
Пакет од 32 третмани за слабеење - 2 мезотерапии, 10 ултразвук, 1...
Уште 4 дена и 13 ч.
 
Фарбање со фарба Revlon Proffesional + фенирање + миење со масажа на скалп и третман за сува и оштетена коса - 56%
Салон за убавина „ТРЕНД АС“- К. Вода kај Рампа
Фарбање со фарба Revlon Proffesional + фенирање + миење со масажа...
Уште 4 дена и 13 ч.
 1 Купувач
Пакет од 60 третмани за слабеење - 10 ултразвук, 10 стимулации, 10 детокс спа, 10 тунел сауни, 10 врапинг и 10 кардио вежби - 92%
Салон за убавина „ТРЕНД АС“- К. Вода kај Рампа
Пакет од 60 третмани за слабеење - 10 ултразвук, 10 стимулации, 1...
Уште 4 дена и 13 ч.
 1 Купувач