Широк избор на пчелини производи: Лесновски мед со бадеми, лешници и ореви - 230 ден. / Лесновски мед со саќе 900 гр. - 490 ден. / Лесновски мед со слива, кајсија и смоква 250 гр. - 220 ден. 

Лесновски мед со прополис - 250 гр.
Др. Петровски - Апицентар
Лесновски мед со прополис - 250 гр.
Уште 7 дена и 22 ч.
 
Лесновски мед со цимет и ѓумбир - 250 гр.
Др. Петровски - Апицентар
Лесновски мед со цимет и ѓумбир - 250 гр.
Уште 7 дена и 22 ч.
 1/5 Купувач
Лесновски мед Royal Yelly - 380 гр.
Др. Петровски - Апицентар
Лесновски мед Royal Yelly - 380 гр.
Уште 7 дена и 22 ч.
 
450 гр. или 900 гр. Лесновски природен мед
Др. Петровски - Апицентар
450 гр. или 900 гр. Лесновски природен мед
Уште 7 дена и 22 ч.
 14 Купувачи
Лесновски мед Royal Yelly Premium - 250 гр. 
Др. Петровски - Апицентар
Лесновски мед Royal Yelly Premium - 250 гр. 
Уште 7 дена и 22 ч.
 1 Купувач
Лесновски мед со саќе - 900 гр.
Др. Петровски - Апицентар
Лесновски мед со саќе - 900 гр.
Уште 7 дена и 22 ч.