Блендери за подготовка на вкусни шејкови, смутија, супи, потажи, бебешка храна, коктели и сосови со цени почнувајќи од 1290 ден.

Iskra smoothie maker - модел HY-1302 + бесплатна достава - 17%
Крусел
Iskra smoothie maker - модел HY-1302 + бесплатна достава
Уште 2 дена и 17 ч.
 2 Купувачи
SENCOR блендер SNB 4303BK - 12%
Римеко
SENCOR блендер SNB 4303BK
Уште 2 дена и 17 ч.
 
 SENCOR блендер SNB4301RD - 12%
Римеко
 SENCOR блендер SNB4301RD
Уште 2 дена и 17 ч.
 
SENCOR блендер SNB 4300 WH - 12%
Римеко
SENCOR блендер SNB 4300 WH
Уште 2 дена и 17 ч.
 
KENWOOD блендер SB055 - 13%
Римеко
KENWOOD блендер SB055
Уште 2 дена и 17 ч.
 
Смути блендер Laica BC1009 - 25%
Крусел
Смути блендер Laica BC1009
Уште 2 дена и 17 ч.
 
Блендер Nutri Mix Set 5412C од 600W со 1 година гаранција
„Унимакс Дат“ - ТЦ Бисер, Аеродром
Блендер Nutri Mix Set 5412C од 600W со 1 година гаранција
Уште 2 дена и 17 ч.
 4 Купувачи
Nutri Pro Mix CSS 5413 од 900W со 1 година гаранција и овластен сервис
„Унимакс Дат“ - ТЦ Бисер, Аеродром
Nutri Pro Mix CSS 5413 од 900W со 1 година гаранција и овластен с...
Уште 2 дена и 17 ч.
 2 Купувачи
Блендер Nutri Mix CSS 5412B од 600W со 1 година гаранција
„Унимакс Дат“ - ТЦ Бисер, Аеродром
Блендер Nutri Mix CSS 5412B од 600W со 1 година гаранција
Уште 2 дена и 17 ч.
 2 Купувачи