Уникатен и луксузен моден додаток (со Swarovski елементи) за комплетен и грациозен изглед! "Infinity" алка - 1320 ден. /  "Cristal" алка - 1320 ден. /  "LOVE" алка - 1240 ден. Purple heart” ланче - 1300 ден. Clear cristal” ланче - 1305 ден. од Ninabox® 

Ninabox® „Key of your heart” ланче (со Swarovski елементи) - 55%
NINA BOX® - City Mall, Карпош 3
Ninabox® „Key of your heart” ланче (со Swarovski елементи)
Уште 7 дена
 
Ninabox® „Charms” ланче (со Swarovski елементи) - 55%
NINA BOX® - City Mall, Карпош 3
Ninabox® „Charms” ланче (со Swarovski елементи)
Уште 7 дена
 
Ninabox® „Cirkle” ланче (со Swarovski елементи) - 60%
NINA BOX® - City Mall, Карпош 3
Ninabox® „Cirkle” ланче (со Swarovski елементи)
Уште 7 дена
 
Ninabox® „Red” ланче (со Swarovski елементи) - 65%
NINA BOX® - City Mall, Карпош 3
Ninabox® „Red” ланче (со Swarovski елементи)
Уште 7 дена
 
Ninabox® „Chik” ланче (со Swarovski елементи) - 65%
NINA BOX® - City Mall, Карпош 3
Ninabox® „Chik” ланче (со Swarovski елементи)
Уште 7 дена
 
Ninabox® „Clear cristal” ланче (со Swarovski елементи) - 55%
NINA BOX® - City Mall, Карпош 3
Ninabox® „Clear cristal” ланче (со Swarovski елементи)
Уште 7 дена
 
Ninabox® „Blue cristal” ланче (со Swarovski елементи) - 55%
NINA BOX® - City Mall, Карпош 3
Ninabox® „Blue cristal” ланче (со Swarovski елементи)
Уште 7 дена
 
Ninabox® „Swan love” ланче (со Swarovski елементи) - 50%
NINA BOX® - City Mall, Карпош 3
Ninabox® „Swan love” ланче (со Swarovski елементи)
Уште 7 дена
 
Ninabox® „Purple heart” ланче (со Swarovski елементи) - 50%
NINA BOX® - City Mall, Карпош 3
Ninabox® „Purple heart” ланче (со Swarovski елементи)
Уште 7 дена
 
Ninabox® „Red heart” ланче (со Swarovski елементи) - 50%
NINA BOX® - City Mall, Карпош 3
Ninabox® „Red heart” ланче (со Swarovski елементи)
Уште 7 дена
 
Ninabox®  'Charms' алка (со Swarovski елементи) - 55%
NINA BOX® - City Mall, Карпош 3
Ninabox®  "Charms" алка (со Swarovski елементи)
Уште 7 дена
 
Ninabox®  'LOVE' алка (со Swarovski елементи) - 60%
NINA BOX® - City Mall, Карпош 3
Ninabox®  "LOVE" алка (со Swarovski елементи)
Уште 7 дена
 
Ninabox®  'Cristal' алка (со Swarovski елементи) - 60%
NINA BOX® - City Mall, Карпош 3
Ninabox®  "Cristal" алка (со Swarovski елементи)
Уште 7 дена
 
 Ninabox®  'Double heart' алка (со Swarovski елементи) - 60%
NINA BOX® - City Mall, Карпош 3
 Ninabox®  "Double heart" алка (со Swarovski елементи)
Уште 7 дена
 
 Ninabox®  'BOW' алка (со Swarovski елементи) - 60%
NINA BOX® - City Mall, Карпош 3
 Ninabox®  "BOW" алка (со Swarovski елементи)
Уште 7 дена
 
Ninabox®  'Infinity' алка (со Swarovski елементи)!  - 60%
NINA BOX® - City Mall, Карпош 3
Ninabox®  "Infinity" алка (со Swarovski елементи)! 
Уште 7 дена