Релакс масажа - 390 ден. / Медицински педикир - 490 ден. / Маникир со гел лак - 350 ден. / Медицинска антицелулитна масажа - 490 ден.
Препуштете се во рацете на стручниот тим во салонот за убавина „Body&Soul - beauty lounge

Освежителен третман за лице со RENERGIQUE'Sпрофесионална француска колекција - 65%
Салон за убавина „Body&Soul - beauty lounge“ - нас. Кисела В...
Освежителен третман за лице со RENERGIQUE'Sпрофесионална француск...
Уште 10 дена и 7 ч.
 
Mедицински педикир
Салон за убавина „Body&Soul - beauty lounge“ - нас. Кисела В...
Mедицински педикир
Уште 10 дена и 7 ч.
 2 Купувачи
Маникир со гел лак + маска  - 50%
Салон за убавина „Body&Soul - beauty lounge“ - нас. Кисела В...
Маникир со гел лак + маска 
Уште 10 дена и 7 ч.
 5 Купувачи
Медицинска антицелулитна масажа (со лимфна дренажа + боди врапинг) со две терапевтки - 51%
Салон за убавина „Body&Soul - beauty lounge“ - нас. Кисела В...
Медицинска антицелулитна масажа (со лимфна дренажа + боди врапинг...
Уште 10 дена и 7 ч.