Чистење забен камен - 399 ден. / Пломбирање - 429 ден. / Ласерско белеење со полирање - 2499 ден. / Рентген снимка - 199 ден. / Порцелански коронки - 2499 ден. Широк спектар на стоматолошки услуги во ПЗУ „Кристал Дент Ин

Пломбирање со нано композитна порцеланска пломба или менување на стара амалгамска (метална) пломба  - 46%
ПЗУ „Кристал Дент Ин“ - Нас. Центар
Пломбирање со нано композитна порцеланска пломба или менување на ...
Уште 3 дена и 15 ч.
 188 Купувачи
Чистење забен камен со пескарење, обработка на парадонтални џепови и полирање на забите до висок сјај - 53%
ПЗУ „Кристал Дент Ин“ - Нас. Центар
Чистење забен камен со пескарење, обработка на парадонтални џепов...
Уште 3 дена и 15 ч.
 205 Купувачи
Ласерско белеење на заби (два третмани) + полирање - 68%
ПЗУ „Кристал Дент Ин“ - Нас. Центар
Ласерско белеење на заби (два третмани) + полирање
Уште 3 дена и 15 ч.
 62 Купувачи
Ретроалвеоларна рентген дигитална снимка на 1 до 3 заба - 1%
ПЗУ „Кристал Дент Ин“ - Нас. Центар
Ретроалвеоларна рентген дигитална снимка на 1 до 3 заба
Уште 3 дена и 15 ч.
 48 Купувачи
Високо квалитетни порцелански коронки - 41%
ПЗУ „Кристал Дент Ин“ - Нас. Центар
Високо квалитетни порцелански коронки
Уште 3 дена и 15 ч.
 20 Купувачи