Deal Image

Сет маса со 2 столици – 1008

Опис на услуга: Производи

Количина
Вашиот Е-mail
На оваа e-mail адреса ќе биде испратен вашиот ваучер
Плаќање со:

Ваучерот се добива веднаш

На рати:
Појаснување за плаќање на рати
Превземање:

Адреса: Ул.Никола Вапцаров бр.3/1, Центар, реон 8, 1000, Скопје    Покажи ми го патот
моб. и viber 078 439 829
Почитувани,
Заради Ковид 19 ситуацијата подигнување на производите од канцелариите на kupinapopust е можно само во Четврток, секоја седмица, помеѓу 12 и 18 часот по претходна потврда од наша страна дека нарачката е подготвена за подигнување.

Име и Презиме
Точна адреса со кратко појаснување
Телефон
Цена: 4199 ден.

За искористување на вашите поени ве молиме кликнете тука за да се логирате.

Инструкции за плаќање со уплатница

Почитувани Корисници,

Со цел да ви обезбедиме пофлексибилно плаќање, ја имате можноста да ја платите понудата преку уплатница во банка со пополнување на ПП 10 образец.

На една уплатница може да платите за повеќе ваучери. По извршената уплата ве молиме информирајте не преку е-mail на komercija@kupinapopust.mk за да го евидентираме вашето плаќање.

Потребни ни се:

1. Вашето име и презиме.

2. За која понуда сте уплатиле.

3. Сумата која сте ја уплатиле.

Обично се потребни 1-2 дена за да се изврши преносот на пари. Затоа ве молиме за трпеливост. Доколку ни испратите слика од уплатницата или скенирана копија по e-mail, тогаш веднаш ви го испраќаме ваучерот.

Ова е пример како треба да биде пополнета уплатницата:

Со почит,

Kupinapopust.mk тим