Спорт/Фитнес

филтрирај по поткатегорија
Фитнес топка од 55цм + пумпа - 20%
NikMit
Фитнес топка од 55цм + пумпа
Уште 4 дена и 18 ч.
 1 Купувач
Месечна членарина за фитнес за деца од 3 - 9 год.  - 50%
G-Fitness (Голден фитнес) - Аеродром
Месечна членарина за фитнес за деца од 3 - 9 год. 
Уште 4 дена и 18 ч.
 
Месечна членарина за групна фитнес активност - комбинација од пилатес, аеробик и кружен тренинг - 50%
G-Fitness (Голден фитнес) - Аеродром
Месечна членарина за групна фитнес активност - комбинација од пил...
Уште 4 дена и 18 ч.
 
Месечна членарина за групна фитнес активност за мажи - Extreme Workout - 50%
G-Fitness (Голден фитнес) - Аеродром
Месечна членарина за групна фитнес активност за мажи - Extreme Wo...
Уште 4 дена и 18 ч.