Производи/Се за домаќинство

Сет за готвење од 13 делови - 31%
OnlineShopping Mk
Сет за готвење од 13 делови
Уште 4 дена и 14 ч.
 
Тава со рачка ф20 - 37%
Братство Инокс ДОО - Охрид
Тава со рачка ф20
Уште 4 дена и 14 ч.
 1 Купувач
Правоаголна тава од 41цм - 37%
Братство Инокс ДОО - Охрид
Правоаголна тава од 41цм
Уште 4 дена и 14 ч.
 2 Купувачи
Правоаголна тава од 42цм - 19%
Братство Инокс ДОО - Охрид
Правоаголна тава од 42цм
Уште 4 дена и 14 ч.
 
Контејнер за отпад од 80л - 14%
Производи за хигиена и прибор за домаќинство „Дијамант 93“
Контејнер за отпад од 80л
Уште 4 дена и 14 ч.
 2 Купувачи
Кофа со цедач од 16л. со преграда и тркала - 14%
Производи за хигиена и прибор за домаќинство „Дијамант 93“
Кофа со цедач од 16л. со преграда и тркала
Уште 4 дена и 14 ч.
 
Овална канта за отпад од 25л - 14%
Производи за хигиена и прибор за домаќинство „Дијамант 93“
Овална канта за отпад од 25л
Уште 4 дена и 14 ч.
 
Канта за отпад со механизам од 35л - 14%
Производи за хигиена и прибор за домаќинство „Дијамант 93“
Канта за отпад со механизам од 35л
Уште 4 дена и 14 ч.
 
Четвртаста канта за отпад од 20л - 14%
Производи за хигиена и прибор за домаќинство „Дијамант 93“
Четвртаста канта за отпад од 20л
Уште 4 дена и 14 ч.
 1 Купувач
Даска за пеглање со метална мрежа - 14%
Производи за хигиена и прибор за домаќинство „Дијамант 93“
Даска за пеглање со метална мрежа
Уште 4 дена и 14 ч.
 
Пумпа за точење вода или сок - 70%
NikMit
Пумпа за точење вода или сок
Уште 4 дена и 14 ч.
 
Nicer Dicer Plus сецко - 61%
NikMit
Nicer Dicer Plus сецко
Уште 4 дена и 14 ч.
 1 Купувач