Производи/Се за домаќинство

Даска за пеглање со метална мрежа (шифра 2140) - 14%
Производи за хигиена и прибор за домаќинство „Дијамант 93“
Даска за пеглање со метална мрежа (шифра 2140)
Уште 5 дена и 22 ч.
 1 Купувач
Четвртаста канта за отпад од 20л. (шифра 2015) - 14%
Производи за хигиена и прибор за домаќинство „Дијамант 93“
Четвртаста канта за отпад од 20л. (шифра 2015)
Уште 5 дена и 22 ч.
 
Канта за отпад со механизам од 35л. (шифра 803) - 14%
Производи за хигиена и прибор за домаќинство „Дијамант 93“
Канта за отпад со механизам од 35л. (шифра 803)
Уште 5 дена и 22 ч.
 
Овална канта за отпад од 25л. (шифра 469) - 14%
Производи за хигиена и прибор за домаќинство „Дијамант 93“
Овална канта за отпад од 25л. (шифра 469)
Уште 5 дена и 22 ч.
 
Кофа со цедач од 16л. со преграда и тркала (шифра 1972) - 14%
Производи за хигиена и прибор за домаќинство „Дијамант 93“
Кофа со цедач од 16л. со преграда и тркала (шифра 1972)
Уште 5 дена и 22 ч.
 
Контејнер за отпад од 80л. (шифра 1805) - 14%
Производи за хигиена и прибор за домаќинство „Дијамант 93“
Контејнер за отпад од 80л. (шифра 1805)
Уште 5 дена и 22 ч.
 
Џогер - Healthy Spray Mop
NikMit
Џогер - Healthy Spray Mop
Уште 5 дена и 22 ч.
 2 Купувачи
Shоes Under - организер за обувки
NikMit
Shоes Under - организер за обувки
Уште 5 дена и 22 ч.
 3 Купувачи
Мелница за афион од „Унимакс Дат“
„Унимакс Дат“
Мелница за афион од „Унимакс Дат“
Уште 5 дена и 22 ч.
 2 Купувачи
SAMSUNG микробранова ME 71A / BOL - 12%
Римеко
SAMSUNG микробранова ME 71A / BOL
Уште 5 дена и 22 ч.