Патувања/Шопинг Солун/Софија/Белград

Шопинг тура за 1 лице во Софија / Термин 19.01 или 20.01.2018 - 51%
Т.А БИСЕР ПРОМ - Скопје
Шопинг тура за 1 лице во Софија / Термин 19.01 или 20.01.2018
Уште 1 ден и 20 ч.
 2 Купувачи
  • 590 ден.
  • 1200 ден.
Еднодневна шопинг тура во Солун / Термин 19.01.2018  - 20%
Т.А БИСЕР ПРОМ - Скопје
Еднодневна шопинг тура во Солун / Термин 19.01.2018 
Уште 20 ч. 20 мин.
 
  • 800 ден.
  • 1000 ден.
Еднодневна шопинг тура во Солун, COSMOS и IKEA (19.01 или 20.01) - 21%
T.A. „Идеал Превоз“, Скопје
Еднодневна шопинг тура во Солун, COSMOS и IKEA (19.01 или 20.01)
Уште 20 ч. 55 мин.
 5 Купувачи
  • 790 ден.
  • 1000 ден.
Шопинг во Софија, Paradise Shopping Center, IKEA, Decathlon (19.01 или 20.01) - 41%
T.A. „Идеал Превоз“, Скопје
Шопинг во Софија, Paradise Shopping Center, IKEA, Decathlon (19.0...
Уште 20 ч. 55 мин.
 8 Купувачи
  • 590 ден.
  • 1000 ден.