Патувања/Шопинг + еднодневни екскурзии

Шопинг во Солун - секоја сабота во месец Септември - 21%
Т.А „Идеал Превоз“, Скопје
Шопинг во Солун - секоја сабота во месец Септември
Уште 5 дена и 8 ч.
 
Месец СЕПТЕМВРИ - Еднодневно капење на плажите на Халкидки - 24%
Т.А „Идеал Превоз“, Скопје
Месец СЕПТЕМВРИ - Еднодневно капење на плажите на Халкидки
Уште 5 дена и 8 ч.
 
Месец Септември - Острошки Манастир  - 52%
Т.А БИСЕР ПРОМ - Скопје
Месец Септември - Острошки Манастир 
Уште 5 дена и 8 ч.
 
Шопинг во Софија - секоја сабота во месец Септември - 54%
Т.А БИСЕР ПРОМ - Скопје
Шопинг во Софија - секоја сабота во месец Септември
Уште 5 дена и 8 ч.
 1 Купувач
Јуни, Јули и Август - Еднодневно капење во Грција - 18%
T.A Vista Turs
Јуни, Јули и Август - Еднодневно капење во Грција
Уште 5 дена и 8 ч.
 6 Купувачи