Патувања/Сандански

1 ноќевање за двајца на база HB во сместување и денови по избор + СПА - 30%
„Медите“ Ресорт СПА Хотел 4* - Сандански
1 ноќевање за двајца на база HB во сместување и денови по избор +...
Уште 3 дена и 21 ч.
 
  • од 350 ден.
3 ноќевања за двајца со појадок + СПА со минерална вода - 27%
„Медите“ Ресорт СПА Хотел 4* - Сандански
3 ноќевања за двајца со појадок + СПА со минерална вода
Уште 3 дена и 21 ч.
 1 Купувач
  • од 877 ден.
3 ноќевања за двајца со појадок + СПА со минерална вода - 35%
Апарт хотел „Медите 3* “ Сандански
3 ноќевања за двајца со појадок + СПА со минерална вода
Уште 3 дена и 21 ч.
 
  • од 500 ден.
1 ноќевање за двајца на база HB во сместување и денови по избор + СПА - 32%
Апарт хотел „Медите 3* “ Сандански
1 ноќевање за двајца на база HB во сместување и денови по избор +...
Уште 3 дена и 21 ч.
 
  • од 235 ден.