Патувања/Грција

Еднодневна прошетка во Паралиа - 29.04.2018 год. (недела)
Т.А „MT Travel“ - Скопје
Еднодневна прошетка во Паралиа - 29.04.2018 год. (недела)
Уште 4 дена и 3 ч.
 
 • 1000 ден.
Пакет аранжман од 8 дена за 1 лице + автобуски превоз / Термин (31.05 - 07.06.2016 год.) - 10%
Туристичка агенција „Весна Турс“
Пакет аранжман од 8 дена за 1 лице + автобуски превоз / Термин (3...
Уште 3 дена и 5 ч.
 
 • 4408 ден.
 • 4898 ден.
5 ноќевања во трокреветно или петкреветно студио (20.05 - 25.05.2018) - 37%
Т.А. „Sky Travel“
5 ноќевања во трокреветно или петкреветно студио (20.05 - 25.05.2...
Уште 2 дена и 9 ч.
 3 Купувачи
 • од 3000 ден.
5 ноќевања во двокреветно студио - 38%
Т.А. „Sky Travel“
5 ноќевања во двокреветно студио
Уште 2 дена и 9 ч.
 
 • 2250 ден.
 • 3658 ден.
10 ноќевања во петорокреветно студио за термин од 30.05 - 09.06.2018 год. - 43%
Т.А. „Sky Travel“
10 ноќевања во петорокреветно студио за термин од 30.05 - 09.06.2...
Уште 2 дена и 9 ч.
 
 • 15680 ден.
 • 27590 ден.
3 ноќевања за 1 лице со појадок во Хотел „Olympus 3*“ + посета на Метеори и можност за шопинг во Солун + автобуски превоз (28.04 - 01.05.2018 год.) - 26%
Т.А БИСЕР ПРОМ - Скопје
3 ноќевања за 1 лице со појадок во Хотел „Olympus 3*“ + посета на...
Уште 1 ден и 3 ч.
 2 Купувачи
 • 4390 ден.
 • 5950 ден.
8 дена / 7 ноќи во Неа Врасна - Грција (24.05 - 31.05.2018 год.)  - 20%
Туристичка агенција „Весна Турс“
8 дена / 7 ноќи во Неа Врасна - Грција (24.05 - 31.05.2018 год.) 
Уште 3 дена и 5 ч.
 
 • 3410 ден.
 • 4278 ден.
7 ноќевања за 1 лице во двокреветна соба за термин по Ваш избор (12.05 - 19.05; 19.05 - 26.05 и 26.05 - 02.06.2018 год.) + автобуски превоз - 56%
Kupinapopust.mk - нас.Центар
7 ноќевања за 1 лице во двокреветна соба за термин по Ваш избор (...
Уште 3 дена и 5 ч.
 2 Купувачи
 • од 2418 ден.
7 ноќевања за 1 лице во двокреветна соба за термин по Ваш избор (12.05 - 19.05; 19.05 - 26.05 и 26.05 - 02.06.2018 год.) + автобуски превоз - 43%
Kupinapopust.mk - нас.Центар
7 ноќевања за 1 лице во двокреветна соба за термин по Ваш избор (...
Уште 3 дена и 5 ч.
 
 • од 2418 ден.
8 дена / 7 ноќевања во Неа Врасна - Грција во одлично опремената „Vila Jorgos“ + организиран превоз / Термин (24.05 - 31.05.2018 год.) - 20%
Туристичка агенција „Весна Турс“
8 дена / 7 ноќевања во Неа Врасна - Грција во одлично опремената ...
Уште 3 дена и 5 ч.
 
 • 3410 ден.
 • 4278 ден.
Ноќевања со појадок за 2 лица, Лутраки - 40%
Хотел „Almopia 3* “ - Лутраки
Ноќевања со појадок за 2 лица, Лутраки
Уште 2 дена и 9 ч.
 4 Купувачи
 • 262 ден.
 • 2940 ден.