Патувања/Црна Гора

Ноќевање на база полн пансион / Термин - 01.07 - 31.08.2019 год.
Апартмани и ресторан „Konoba Akustik“ - Сутоморе
Ноќевање на база полн пансион / Термин - 01.07 - 31.08.2019 год.
Уште 17 ч. 3 мин.
 
Термин - 01.06 - 30.06.2019 год.
Апартмани и ресторан „Konoba Akustik“ - Сутоморе
Термин - 01.06 - 30.06.2019 год.
Уште 1 ден и 12 ч.