Патувања/Боровец

Ноќевање за едно лице на база HB + фитнес (јан.-фев.) - 50%
Хотел „Moura“ - Боровец
Ноќевање за едно лице на база HB + фитнес (јан.-фев.)
Уште 3 ч. 59 мин.
 
  • 186 ден.
  • 3100 ден.
Ноќевање за едно лице на база HB + СПА (јан.-фев.) - 50%
Хотел „Бреза“ - Боровец
Ноќевање за едно лице на база HB + СПА (јан.-фев.)
Уште 3 ч. 59 мин.
 
  • 186 ден.
  • 3100 ден.
Ноќевање во луксузно уредени студиа/апартмани (декември/јануари) - 50%
Хотел „Royal Plaza 3*“ - Боровец
Ноќевање во луксузно уредени студиа/апартмани (декември/јануари)
Уште 1 ден и 3 ч.
 28 Купувачи
  • од 99 ден.