Патувања/Банско

Термин - 12.01 - 31.01.2019 год. 
Хотел „Redenka Holiday Club“ Банско
Термин - 12.01 - 31.01.2019 год. 
Уште 6 дена и 19 ч.
 4 Купувачи
Термин - 01.01 - 28.02.2019 год. - 48%
Хотел „Terra Complex 4*“, Банско
Термин - 01.01 - 28.02.2019 год.
Уште 12 ч. 48 мин.
 8 Купувачи
Термини - 02.01 - 31.01; 10.02 - 28.02 или 04.03 - 31.03.2019 год.
„Seven Seasons Hotel&Spa“ - с. Бања, Банско
Термини - 02.01 - 31.01; 10.02 - 28.02 или 04.03 - 31.03.2019 год...
Уште 14 ч. 58 мин.
 
Термин - 03.02 - 28.02.2019 год.
Хотел “Maria Antoaneta Residence 4*“ Банско
Термин - 03.02 - 28.02.2019 год.
Уште 14 ч. 58 мин.
 
Термин - 06.01 - 18.01.2019 год.
Хотел “Maria Antoaneta Residence 4*“ Банско
Термин - 06.01 - 18.01.2019 год.
Уште 14 ч. 58 мин.
 2 Купувачи
Термин - 02.01 - 28.02.2019 год. 
Хотел „St. George Ski & Holiday“ Банско
Термин - 02.01 - 28.02.2019 год. 
Уште 6 дена и 19 ч.
 20 Купувачи
Банско сместување со превоз - Термин - 07.01 - 27.01.2019 год. - 34%
Т.А БИСЕР ПРОМ - Скопје
Банско сместување со превоз - Термин - 07.01 - 27.01.2019 год.
Уште 14 ч. 58 мин.
 2 Купувачи
Термин - 01.01 - 28.02.2019 год.
Хотел „Royal Bansko Aparthotel 3*“
Термин - 01.01 - 28.02.2019 год.
Уште 6 дена и 19 ч.
 26 Купувачи
Термин - 02.01 - 31.01.2019 год.
„Winslow Infinity“, Банско
Термин - 02.01 - 31.01.2019 год.
Уште 14 ч. 58 мин.
 126 Купувачи
Термин - 20.12 - 31.03.2019 год. 
Хотел „Four Leaf Clover“ - Банско
Термин - 20.12 - 31.03.2019 год. 
Уште 14 ч. 58 мин.
 8 Купувачи
7 ноќевања - Термин - 03.01 - 31.03.2019 год.
Хотел „Aspen Resort Golf Ski & SPA“ - Разлог
7 ноќевања - Термин - 03.01 - 31.03.2019 год.
Уште 14 ч. 58 мин.
 
5 ноќевања - Термин - 03.01 - 31.03.2019 год.
Хотел „Aspen Resort Golf Ski & SPA“ - Разлог
5 ноќевања - Термин - 03.01 - 31.03.2019 год.
Уште 14 ч. 58 мин.
 2 Купувачи
3 ноќевања - Термин - 03.01 - 31.03.2019 год.
Хотел „Aspen Resort Golf Ski & SPA“ - Разлог
3 ноќевања - Термин - 03.01 - 31.03.2019 год.
Уште 14 ч. 58 мин.
 2 Купувачи
2 ноќевања - Термин - 03.01 - 31.03.2019 год.
Хотел „Aspen Resort Golf Ski & SPA“ - Разлог
2 ноќевања - Термин - 03.01 - 31.03.2019 год.
Уште 14 ч. 58 мин.
 4 Купувачи
Термин - 06.12-23.12.2018 и 06.01-30.03.2019 год. 
Hotel Olymp***, Bansko
Термин - 06.12-23.12.2018 и 06.01-30.03.2019 год. 
Уште 6 дена и 19 ч.
 18 Купувачи
Термин - 22.12 - 26.12 или 07.01 - 31.01.2019 год. - 30%
Apart Hotel & Spa Orbilux - Bansko
Термин - 22.12 - 26.12 или 07.01 - 31.01.2019 год.
Уште 6 дена и 19 ч.
 
Термин - 14.12 - 29.03.2019 год.
Хотел „Casa Karina 4*“, Банско
Термин - 14.12 - 29.03.2019 год.
Уште 14 ч. 58 мин.
 
Термин 06.01 - 20.01 и 12.02 - 09.03.2019 год.
Хотел „Sunrise Park&Spa Complex“, Банско
Термин 06.01 - 20.01 и 12.02 - 09.03.2019 год.
Уште 6 дена и 19 ч.
 
Термин - 24.01 - 11.02.2019 год.
Хотел „Sunrise Park&Spa Complex“, Банско
Термин - 24.01 - 11.02.2019 год.
Уште 6 дена и 19 ч.