Козметика/Шминка и фризура

Професионална шминка и свечена фризура - 53%
Social Hair Salon - Нас. Центар
Професионална шминка и свечена фризура
Уште 4 дена и 14 ч.
 
Контурирање на лице, професионален make up по Ваша желба со стручна препорака со производи од линиите на светските брендови Garnier, Artdeco, Gosh, Kryolan, Catrice - 51%
Салон за убавина „Mirror“, позади Универзална сала
Контурирање на лице, професионален make up по Ваша желба со струч...
Уште 4 дена и 14 ч.
 
Професионална шминка + право фенирање - 50%
Салон за убавина “Сандра Ексклузив“ - нас. Центар и Аеродром
Професионална шминка + право фенирање
Уште 5 дена и 9 ч.
 3 Купувачи
Професионална шминка, свечена фризура и маникир со траен лак - 52%
Салон за убавина “Сандра Ексклузив“ - нас. Центар и Аеродром
Професионална шминка, свечена фризура и маникир со траен лак
Уште 5 дена и 9 ч.
 
Професионална шминка со козметика од брендот 'Kryolan' во студио за убавина 'Beauty Port' - 40%
Салон за убавина „Beauty Port“ - Аеродром
Професионална шминка со козметика од брендот "Kryolan" во студио ...
Уште 5 дена и 9 ч.