Фризер и нега на коса/Шатирање

Шатирање или сомбре/балајаж нијансирање + фенирање на било која должина на кос - 70%
Салон за убавина “Сандра Ексклузив“ - нас. Центар и Аеродром
Шатирање или сомбре/балајаж нијансирање + фенирање на било која д...
Уште 6 дена и 8 ч.